One team, strong team!

Om een optimale werking en zorg voor de paarden te garanderen, hebben we een sterk team dat elke dag klaarstaat. Even kennis maken met de familie?

Alana Duson

Toen ze 3 jaar was, liep ze al rond tussen de paardjes omdat grote zus al paardreed. Op haar 8 jaar is ze gestart met rijden, en niet meer gestopt sindsdien. Op 13-jarige leeftijd kreeg ze haar eerste pony, Cointreau. Hiermee reed ze LRV bij de ponyclub van de Demerruiters te Aarschot. Zowel in dressuur als jumping bouwde ze wedstrijdervaring op, vooral met Cointreau. Ze behaalde A- en B-brevet, en sinds 2020 is ze ook erkend Initiator bij Paardensport Vlaanderen. Ze reed al met meerdere paarden mee op de VLP Club Battle op Flanders Horse Expo te Gent, en mocht in 2016 met Cointreau op les bij Olivier Philippaerts. Ze is lesgeefster, zowel dressuur als jumping, voor alle niveaus. Ze is voorzitter van de Ruiterclub, zaakvoerder en aanspreekpunt op stal.

Glenn Gommers

Praktisch geboren in het zadel, bouwde Glenn door heel zijn leven ervaring op met paarden. Op zijn 12 jaar reed hij zijn eerste wedstrijd in Team Penning, en sindsdien is hij gebeten door het cow-work. In 2015 nam hij deel aan het Wereldkampioenschap Team Penning en Ranch Sorting in Frankrijk. 2 jaar nadien, in 2017, kreeg hij de kans om een jaar in Italië te gaan werken op een trainingsstal voor cow-work. Hij heeft die met beide handen gegrepen, en is sindsdien ook meer en meer wedstrijdervaring gaan opbouwen. In 2017 werd hij Belgisch kampioen in de Team Penning (open), Europees kampioen Ranch Sorting (open) en 2de op het Europees kampioenschap Team Penning (open). Zijn honger werd echter nog niet gestild, waardoor hij in 2019 opnieuw de Belgische titel won op Team Penning (open) en zelfs Duits kampioen werd in zowel Team Penning als Ranch Sorting (open). Sindsdien is hij even uit het wedstrijdcircuit, maar niet voor lang. Hij heeft wat tijd genomen om zijn jonge paarden te trainen en zich ook toe te spitsen op de reiningsport.

Bram Gommers

- In progress

Jos Duson

Als vader van twee echte amazones, had hij niet veel keuze dan tussen de paarden te belanden. Hij is het vaste gezicht in de cafetaria van De Klaeverhoeve, tevens ook zaakvoerder en penningmeester van de Ruiterclub.

Anisa Duson

Anisa begon met paardrijden toen ze 7 jaar was. Met veel durf, en weinig getwijfel, nam ze al snel de moeilijkere paarden van de manege voor haar rekening. Ze behaalde zowel A- als B-brevet, en kon ook al proeven van de wedstrijden. Door de professionele wendingen in haar leven, en ondertussen ook een pracht van een dochter samen met Giovanni, is ze even verdwenen uit het zadel. Dit betekent echter niet dat de liefde voor paarden weg is.